VISITA D’UNA TIETA MOLT ESPECIAL…..AL CASTELLTORT

El passat dijous 11 de maig va venir la Tieta Adela, degut a que ens vam llegir el seu primer llibre. Un llibre molt divertit del qual ella n’és la protagonista principal.

A l’arribar la Tieta va anar passant entre tots els nens i nenes i ens posava el cap entre els seus “enormes pits”!! Feia pixar de riure!

Quan es va calmar la troca, va treure del seu “bolso” unes preguntes que havíem de contestar. Eren preguntes per comprovar que havíem entès bé tota la trama del llibre. Mentrestant anava fent moltes brometes barrejant l’anglès i el català.

Vam gaudir moltíssim al llarg de tota la visita, però el millor va ser el final: ens va deixar triar com volíem acabar, o bé ballant una sardana o bé fent una master-class de zumba… i aviat ho vam tenir decidit, …zumba!

Tots els mestres van acabar ballant també.

Esperem que torni a visitar-nos un pic tornem a llegir un dels seus divertits llibres.

Fins aviat Tieta Adela!

SORTIDA PORTAVENTURA

Divendres 19 de maig, els alumnes de sisè de l’escola, acompanyats per un grup de mestres, vam anar d’excursió a Portaventura.

Vam sortir molt puntuals a les 8h del matí i és que calia aprofitar molt bé aquest dia tan especial i lúdic!!!

Després d’una hora i mitja de viatge, vam arribar a Portaventura. Vam esmorzar ben ràpid perquè hi havia moltes ganes d’entrar al parc a gaudir de totes les atraccions.

Una vegada vam ser a dins, els alumnes ens vam distribuir en grups, segons el grau d’atreviment a l’hora de pujar a les atraccions. Hi havia dos grups que anaven a les atraccions més tranquil·les i dos grups més a les altres més fortes.

Tot i ser divendres, no hi havia massa gent, per tant, vam fer poques cues, potser una mica a les atraccions com el Dragon Khan, el Tutuki Splash o el Shambala.

Ben puntuals a la una del migdia, ens vam reunir tots a la Cantina per dinar. Vam menjar amenitzats amb la música d’una “Mariachi” i després de dinar vam tornar a anar a pujar a les atraccions, però aquesta vegada podíem anar per lliure, en grupets més petits. Com que ja havíem vist durant el matí quines eren les atraccions que més ens agradaven, a la tarda les podíem repetir tantes vegades com volguéssim.

Tal i com ens van dir els mestres, vam quedar a l’entrada del parc a dos quarts de sis de la tarda, vam ser molt puntuals!!! Ens vam fer una foto de record i vam tornar cap a Igualada, molt contents d’haver passat un dia tan diferent i sobretot tan divertit. Va ser genial i ho repetiríem tantes vegades com calgués!