Ambients creatius a Cicle Inicial

Enguany, a Cicle Inicial, hem iniciat una nova metodologia de treball en l’àrea de visual i plàstica: ambients creatius.\n\nAquesta proposta consisteix en oferir als alumnes sis espais diferents basats en tècniques, materials i moviments artístics diversos.\n\nEls nens i nenes es barregen formant grups reduïts i es reparteixen en els sis ambients proposats: retallar i enganxar, pintura, poti-poti, volum, aquarel·les i ceres i dibuix.\n\nSegons els seus interessos i motivacions tenen la llibertat d’escollir la proposta que més els atrau de cada ambient.\n\nGràcies al ventall de propostes, el nen pot desenvolupar la seva creativitat i escollir fins a quin punt vol arribar en la seva creació.img_2479_opt img_2481_opt img_2483_opt img_2486_opt img_2487_opt img_2490_opt