Els alumnes de 2n anem a la Biblioteca de Cal Font

foto-disminuir-bibliotecaEls nens i les nenes de 2n hem anat a la Biblioteca Central d’Igualada.\r\n\r\nAllà, el Dani ens ha explicat que fa molts anys l’edifici era una fàbrica de tèxtil. Per aquest motiu, la plaça simula una peça de roba i unes tisores l’estant tallant.\r\n\r\nDesprés, ens ha ensenyat la tipologia de llibres que podem trobar a la secció de nens: còmics, revistes, contes, llibres de màgia, d’animals… Els hem pogut observar i llegir durant una estona.\r\n\r\nPer acabar, hem gaudit de l’escolta d’un bonic conte d’una pastanaga gegant.\r\n\r\nEls nens i nenes han quedat meravellats dels llibres que han llegit i mirat i s’han quedat amb ganes d’emportar-se’ls a casa. Animem a totes les famílies a visitar la biblioteca i a treure’s el carnet per poder emportar-se a casa els llibres que més agradin als vostres fills.