Excursió a Sant Sadurní d’Anoia

Excursió a Sant Sadurní d’Anoia: \r\n\r\nSimon Coll i Caves Blancher\r\n\r\nEl dimarts 18 d’octubre del 2016 vàrem anar a Sant Sadurní d’Anoia Simon Coll i a les Caves Blancher.\r\n\r\nPrimer vàrem fer diferents grups titulats A i B. El grup A que érem nosaltres vam començar anant a les Caves Blancher. Va ser molt divertit perquè vam baixar 18 metres sota terra, i també vam veure una oficina on hi havia un noi posant les ampolles cap per avall.\r\n\r\nA la fàbrica de Simon Coll, vam començar mirant una pel·lícula. I ens van deixar tastar el cacau i tres tipus de xocolates. La primera negra era molt amargant, la segona era amb llet i la tercera era blanca. A nosaltres ens va agradar més la blanca.\r\n\r\nDesprés vam anar a dinar i vam jugar en un parc. Ens ho vam passar molt bé.\r\n\r\nPaula Roca Gabarró i Bruna Tolosa Fontanet\r\n\r\nsimon-coll-arreglada