CONCERT DE SANTA CECÍLIA

El dia 17 de gener de 2017 vam fer un concert els alumnes de 6è que com bé veieu al títol, és un concert que hauríem d’haver fet el dia de Santa Cecília però va passar un petit problema i no el vam poder realitzar aquell dia.

Bé, aquest concert va consistir en tocar diferents cançons amb guitarra i flauta, també teníem uns espectadors que eren de l’escola Dolors Martí del curs de 6è, que com cada any ens venen a veure com toquem i després hi anem nosaltres.

Les cançons que vam tocar van ser les següents: els de 6è A van tocar l’Himne de l’Alegria, Edelweiss i Melodia Inca. I els de 6è B la de Quan les Oques van al Camp, Somewere over the Rainbow i Visca el Foc.

Tot el concert va ser dirigit per la Mª Àngels -la professora de música i flauta- i pel David – el professor de guitarra-.

Fer aquest concert ha sigut una experiència molt bonica i hem tingut l’oportunitat de demostrar com toquem la guitarra i la flauta a diferents persones.

Alumnes de 6è A i 6è B tocant els diferents instruments.
.

Ana Garcia López