SORTIDA PORTAVENTURA

Divendres 19 de maig, els alumnes de sisè de l’escola, acompanyats per un grup de mestres, vam anar d’excursió a Portaventura.

Vam sortir molt puntuals a les 8h del matí i és que calia aprofitar molt bé aquest dia tan especial i lúdic!!!

Després d’una hora i mitja de viatge, vam arribar a Portaventura. Vam esmorzar ben ràpid perquè hi havia moltes ganes d’entrar al parc a gaudir de totes les atraccions.

Una vegada vam ser a dins, els alumnes ens vam distribuir en grups, segons el grau d’atreviment a l’hora de pujar a les atraccions. Hi havia dos grups que anaven a les atraccions més tranquil·les i dos grups més a les altres més fortes.

Tot i ser divendres, no hi havia massa gent, per tant, vam fer poques cues, potser una mica a les atraccions com el Dragon Khan, el Tutuki Splash o el Shambala.

Ben puntuals a la una del migdia, ens vam reunir tots a la Cantina per dinar. Vam menjar amenitzats amb la música d’una “Mariachi” i després de dinar vam tornar a anar a pujar a les atraccions, però aquesta vegada podíem anar per lliure, en grupets més petits. Com que ja havíem vist durant el matí quines eren les atraccions que més ens agradaven, a la tarda les podíem repetir tantes vegades com volguéssim.

Tal i com ens van dir els mestres, vam quedar a l’entrada del parc a dos quarts de sis de la tarda, vam ser molt puntuals!!! Ens vam fer una foto de record i vam tornar cap a Igualada, molt contents d’haver passat un dia tan diferent i sobretot tan divertit. Va ser genial i ho repetiríem tantes vegades com calgués!